zondag 14 juni 2015

♡ Loveshoot

Precies 39 dagen geleden vroeg Erik mij ten huwelijk. Hoe Erik mij precies vroeg kan je terug lezen in dit artikel, in dit artikel heb ik jullie niet verteld dat we een loveshoot zouden gaan doen. Maar deze stond stiekem al wel ingepland. De foto's zijn gemaakt door Eline Ravesloot, een vriendin van m'n zus. Vorige week zondag haalde we Eline op en reden we naar de Soesterduinen, wat was het daar mooi en men, wat heeft ze een talent!  Graag deel ik vandaag met jullie een aantal foto's. Vandaag is het niet "lees dan snel veder" maar "Kijk snel veder"


Dit waren een aantal foto's, wij zijn er in ieder geval super blij mee! We hebben besloten om niet alle foto's op het internet te gooien omdat we er misschien nog een aantal willen gebruiken voor de uitnodiging van het verlovingsfeest, we vinden het dan niet leuk als iedereen die foto heeft gezien dus vandaar. Helaas pasten de foto's die we wel al met jullie willen delen niet allemaal in één artikel, er volgt dus nog een tweede deel! 

Ik zou het super tof vinden als jullie even een kijken op de Facebook pagina van Eline nemen en hieronder een reactie achter laten.

Liefs,
Elleke

1 opmerking :

  1. Heel mooi, wat zijn jullie een lief, spontaan koppel! Ik ben benieud hoe jullie bruilift shoot is geworden.

    BeantwoordenVerwijderen