donderdag 10 juli 2014

My Furry Friend Tag

Vandaag heb ik voor jullie weer een Tag (:  Oeeehh ik vind tags zo leuk om te doen! Vandaag is het een tag genoemd- My Furry Friend Tag. Het is een lijst met vragen over jou huisdier. Ik heb voor deze tag ook nog een filmpje gemaakt. Nieuwsgierig wat voor een filmpje? lees dan snel veder (: 

♡ Wat is de naam van je huisdier?
Onze hond heet Jottum. Onze eerste hond (jibbe) is na drie jaar overleden aan haar longafwijking. Na een maand mochten we een nieuw hondje, we waren er zo blij mee dat we hem Jottum noemden.   (Jottum als van Joepie) 

♡ Wat voor een soort dier is het en welk ras?
Jottum is een ruwharige dwerg teckel. Jottum is een super eigenwijze, enthousiaste, knuffelige lieve     hond. Ze doet alles voor knakworst en kaas en vind het heerlijk om op schoot te knuffelen. Soms is ze   wat lui en vind ze dat jij naar haar toe moet komen als je met der wilt knuffelen. 

♡Hoe lang heb je je huisdier al?
Deze zomer hebben we Jottum 7 jaar, wow 7 jaar al weer.

♡Hoe kom je aan je huisdier?
Jottum komt uit een kennel. Een maand na dat Jibbe was overleden hadden we Jottum. We zijn gaan   kijken en hebben haar gelijk mee naar huis genomen. Ze was toen ongeveer 10 weken. 

♡ Hoe oud is je huisdier?

Jottum is 7 jaar. 


♡ Wat is er zo grappig aan de persoonlijkheid van je huisdier?
Jottum kan zo ontzettend eigenwijs zijn, ze heeft een eigen wil. Soms doet ze gewoon alsof ze je niet heeft gehoord, maar der gehoor is prima want zodra je "poes" roept rent ze al blaffend naar de achter deur.  Zodra wij Amen zeggen na het danken begint Jottum te blaffen alsof ze een week geen eten heeft gehad. Soms heel vervelend maar toch ook wel schattig.

♡ Hoe belangrijk is de band die je hebt met je huisdier?
De band die ik met Jottum heb is best hecht. Als Jottum bij opa en oma is omdat mijn ouders een weekend weg zijn en wij allemaal moeten werken, is het super stil in huis. Geen hond die je vrolijk komt begroeten, niemand die voor stofzuigertje speelt als je eten laat vallen. Het is gewoon gezelliger in huis met een hond (:  

♡ Wat zijn je favoriete herinneringen die je hebt met je huisdier?
De wandelingen maken met Jottum. Ik heb er soms ook een verschrikkelijke hekel aan als het regent of als het koud is buiten. Maar als het lekker weer is en ik heb de tijd dan vind ik het heerlijk om een stuk te wandelen of te skeeleren met lieve Jottum. Hier onder een zelf gemaakt filmpje over een avond wandeling met Jottum

♡ Welk koosnaampjes geef jij aan je huisdier?
Jottum noemen we vaak aapje. Gewoon omdat het kan. Mijn oma noemt Jottum vaak Kobus, geen idee waarom, maar ze luistert er wel naar. 


Heb jij huisdieren of zou jij een huisdier willen?

Keep smiling
Liefs x

1 opmerking :