zaterdag 26 juli 2014

Mijn Wreck this journal #6

De afgelopen twee weken was het stil op mijn blog, sorry daar voor. Ik kan nu wel met een hele lijst met dingen komen waarom ik niet heb geblogd. Maar daar zitten jullie vast niet op te wachten. Ik ga dus maar snel door met wat ik wilden delen met jullie. Elke dinsdag komt er een Wreck this journal- artikel of iets in die richting, maar omdat ik het dinsdag veel te mooi weer vond om achter de laptop te zitten. Deel ik vandaag met jullie weer een opdracht uit mijn Wreck this journal.
 Ik word zo vrolijk van de kleurtjes van deze prachtige pastel krijtjes. Doordat het dinsdag heerlijk weer was, ben ik lekker buiten gaan zitten om aan mijn Wreck this journal te werken. Benieuwd wat ik gemaakt heb, lees dan snel veder.

 Helaas kan je net niet de opdracht lezen, maar de opdracht was: bedek deze pagina met witte dingen. Eerst had ik werkelijk waar geen idee wat ik hier mee moest, maar toen kwam er een super leuk idee in me op. Hier onder de uitvoering.
ik heb er voor gekozen om de lucht te maken en de wolken. Als eerst heb ik de achtergrond blauw gemaakt met pastel krijt. Ik heb een paar strepen en krassen gezet.
Om een zo mooi mogelijke achtergrond te maken ben ik het pastelkrijt gaan uitvegen met mijn vingers en uiteindelijk ook mijn hand. En ja daar word je hand blauw van, haha.  
Hier zie je hoe de eerste pagina helemaal blauw is, ik heb precies het zelfde gedaan bij de linker pagina. Ik vind het echt mooi hoe je met pastelkrijt een egale achtergrond krijgt. 
Na dat alle twee de pagina's blauw waren heb ik pritt stift gepakt en ben ik de wolkjes gaan maken. dit heb ik gedaan door middel van watten.  
Dit was wat ik ongeveer nodig had aan watten. Je hebt echt niet veel nodig omdat je het helemaal uit elkaar trekt als je het op gaat plakken. Ik weet niet of je dit ook met wattenschijfjes kunt doen. Ik denk het wel, als je het goed uit elkaar trekt moet dat ook kunnen.  
Vervolgens plak je de watten op de plek met lijm, een beetje aan drukken en klaar is je eerste wolk. Je kunt natuurlijk zelf kiezen of je dikke wolken wilt of schapen wolken, stapel wolken, onweer wolken, regen wolken en ga zo maar door. 

Hoe zouden jullie deze pagina vullen?

Keep smiling
Liefs x
3 opmerkingen :

  1. Super leeeuk! Ik moet ook weer eens mijn wreck this journal erbij pakken! Je brengt me op idee├źn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een creatieve invulling van de opdracht zeg! Ik heb al jaren niets meer gedaan met mijn WTJ, maar als ik dit zo zie heb ik meteen zin om hem er weer bij te pakken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk om te horen! Dank jullie wel meiden (:

    BeantwoordenVerwijderen