donderdag 1 mei 2014

Een nieuwe lay-out.

zo als jullie de afgelopen drie dagen konden zien was ik flink aan het stoeien met mijn lay-out. IK ben nog steeds niet helemaal tevreden, maar voor nu vind ik het wel even goed!
En nee, ik ben niet zo slim dat ik alle html zelf zo kan verzinnen en er in kan zetten. Gelukkig is er googel en zijn er genoeg sites waar je html codes kunt vinden. Klik op 'lees meer' om er achter te komen welke sites ik gebruikt heb.

Als eerst heb ik cocogold.nl gebruik. Deze site vond ik echt fijn! Ik wist echt nog bijna niks over html en hoe dat werkte, maar door deze site ben ik weer wat wijzer geworden. Alles word super duidelijk uitgelegd en het is alleen nog maar een kwestie van kopiëren en plakken.Sowieso vind ik het een leuke blog en ga ik hem zeker vaker lezen!

Na een tijdje het internet afgespeurd te hebben kwam ik de blog van Luna tegen. Men, wat heb ik veel informatie en html codes van haar blog gehaald! Bij elke html code staat een super duidelijke uitleg en is het een kwestie van kopiëren, plakken en aanpassen! Sowieso is haar blog een kijkje waart ook al maak je geen gebruik van html of iets in die richting. 

Natuurlijk kan je ook veder zoeken op google, maar aan deze twee blogs had ik genoeg. Ik ben nu best blij met mijn lay-out, er zijn nog wel een aantal verbeter puntjes zoals het lettertype. Hier heb ik echt drie uur achter elkaar mee zitten stoeien. Ik weet wel hoe het moet, maar als ik het in voor bij blogger dan komt het wel goed in mijn voorbeeld maar niet als ik gewoon naar mijn blog ga. Hebben jullie hier ook problemen mee of gehad? 

Keep Smiling!
-xxx-

1 opmerking :

  1. Ziet er mooi uit Elleke! Wat knap dat je dit zelf kunt zeg!
    Groetjes,
    Roelfke

    BeantwoordenVerwijderen