zaterdag 23 november 2013

My little addiction to The Body Shop.

Hello lieve lezers,
Vandaag even iets anders, even iets tussen door, gewoon omdat het kan :)
Zo als sommige mensen al weten, ik ben verzot op The body shop!
ik vind het echt zo lekker, en ze hebben bij elk seizoen wel een bijpassend nieuwen lijn! 
Dus ook met de winter, en dan vooral met de feestdagen! Dit jaar hebben ze echt een hele lekkere lijn uitgebracht voor kerst! maar daar straks meer over. ik ben vandaag gaan kijken voor jullie wat ik nou eigenlijk allemaal van The body shop heb, ik kwam er achter dat ik meer heb dan ik dacht.
 Dit is alles wat ik heb, op het eerste gezicht zie je veel mango. Om eerlijk te zijn ben ik door de mango body butter verzot geraakt op The body shop!  Ik heb maar een paar grote body butters omdat ik ze allemaal we gebruik, maar doordat ik er zo veel heb gebruik je er niet eentje heel veel. De ene wat meer dan de ander natuurlijk. Een grote pot vind ik zonde van me geld, omdat die simpel weg niet op gaat en ik hem dan weg kan gooien, en dat is zonden!
Dit zijn mijn Body Butters, een Body Butter vind ik heel fijn voor mijn huid. ik heb geen droge huid, maar ook ook geen super vette huid. Een Body Butter kun je gewoon heerlijk smeren en trekt lekker snel in zonder dat je het gevoel hebt dat er een laagje op je huid blijft plakken.  
Dit zijn al mijn Body lotions, de body lotion van de lijn Love ETC..... vind ik echt heel goed! hij ruikt heerlijk en als je hem op smeert ruik je de geur nog lang! Dit is trouwens met alle Body Butters of Body Lotions. Het enige nadeel van The Body Shop is dat het allemaal vrij prijzig is, ik loop er daarom ook niet te vaak naar binnen want ik weet als ik naar binnen loop kom ik weer naar buiten lopen met een gevuld Body Shop tasje ;) 
Mijn shower gels, ik vind het fijn om zowel een shower gel en body lotion/ butter te hebben. Ik weet niet waarom, maar vind het gewoon lekker. Het liefst wil ik het wel, maar toch heb ik niet van elke lijn een body butter en shower gel.

Dit luchtje heb ik voor mijn 18e verjaardag gekregen van mijn opa en oma + ooms en tantes. Het is een heel fris luchtje, niet te sterk maar ook niet te licht.  ik vind deze lijn denk wel het lekkerste. (ja, zelfs lekkerder dan de mango) Het kleine hartvormige blikje, is een soort smeer geurtje. haha klinkt heel raar, maar er zitten dus heel veel geur in. Je moet dit dan op je polsen smeren en/ of in je nek en je heb gewoon een lucht je op maar dan niet gespoten. Ik vind het heel handig, dit kleine doosje zit altijd in mijn tas. Als ik 's morgen een keer vergeet  om een luchtje op te doen, dan smeer ik deze snel op of als ik 's morgen het luchtje op heb gedaan maar ik hem 's avonds niet meer zo goed ruik maar nog wel de deur uit ga, smeer ik het even snel op en je ruikt weer heerlijk.  
Dit is dan de nieuwe lijn voor de winter waar ik het net over had, ik ben er echt gek van! Hij ruikt zoooo lekker!! Ginger sparkle, heeft ene hele eigen geur. De eerste keer toen ik hem rook dacht ik "hu, waar ruikt dit naar?" Maar het rook wel heel lekker! ik zo nu ook niet zo kunnen omschrijven hoe die ruikt. Ik heb er een mini Body Butter en Shower gel van gekocht plus een lippen balsem! Ik ben er echt weg van, hij trekt heerlijk snel in, maakt je huid niet bagger vet en je blijft de geur daarna lang ruiken! 
Wil je jezelf of iemand anders verwennen dan is dit zeker een aan rader! 

Kom jij wel een s bij de The Body Shop? En wat vind je dan het lekkerste?
Keep Smiling

-xxx-

1 opmerking :

  1. Hahahha zo leuk jouw obsessie!
    Ik beschrijf die gingerbread body butter als "kerst" hahaha

    BeantwoordenVerwijderen