dinsdag 10 december 2013

gezellige lichtjes, voor het donkere weer.

Hee lieve volgers,
Deze week weer geen DIY, ik hbe het zo ontzettend druk, er zijn voor deze periode examen opdrachten bij gekomen die echt tijd slurpen.. En natuurlijk ben ik veel aan het voor uitwerken voor als ik in Finland zit. Ja sorry dat hadden jullie nog niet hier gelezen, maar ik ga in februari voor 6 weken naar Finland. Hier ga ik stage lopen, maar daar komt later nog een uitgebreid artikel over.
Maar ik heb het dus met school ontzettend druk, en ben nog een tijdje half ziek geweest. zodra ik tijd heb ga ik weer DIY blogs posten, maar voorlopig moeten jullie het even doen met af en toe een blog over random dingen, sorry!

 ook deze winter heb ik me kamer weer lekker gezellig gemaakt,  ik vind het zo heerlijk als het binnen gezellig is en buiten lekker donker en koud. Dit jaar heb ik mijn kamer vrij simpel gezellig gemaakt, niet te veel poespas. 
en dat heb ik gedaan...... heel simpel gewoon met kerstlampjes, wie kent die dingen niet. iedereen heeft ze wel in huis of je koopt ze zo bij de action, hema, ect.  
 ik heb een doosje gekocht met 100 lampjes er in, ik wist namelijk niet hoe lang mijn bed was en hoe veel meter ik er voor nodig had, dus vandaar het zekeren voor het onzekere. 
ik heb de lampjes op mijn bedrand gelegd en vast gemaakt met punaises, ik vind het zo gezellig staan! 
En ik kon mooi weer even oefenen met foto's maken, want het scherpstellen lukt nog niet altijd even goed.. haha maar oefening baart kunst.

Hoe maken jullie je kamer winterproef?

Keep Smiling

liefs Elleke. 

3 opmerkingen :