woensdag 2 maart 2016

favorieten van februari
De maand februari is al weer voor bij, wat is die snel voor bij gegaan en dat terwijl we nog wel een extra dag hadden. Het leek mij leuk om mijn favorieten van februari met jullie te delen, omdat ik dit ook altijd erg leuk vind om bij andere bloggers te lezen. De maand februari vind ik altijd een rare maand, hij is zo kort en opeens staat de lente dan al weer bijna voor de deur terwijl voor je gevoel de winter net begonnen is. Astronomisch gezien duurt de winter nog tot 21 maart, maar meteorologisch gezien is de lente al begonnen en dat terwijl het wel op de herfst lijkt. Ik wijk een beetje af van m'n oorspronkelijke onderwerp, ik ga jullie mijn vijf favorieten laten zien, Let's get started!


Deze heerlijke geurkaars van Air Wick staat zeker in mijn favoriete lijstje, deze geurkaars verspreid de heerlijke lucht van appel en kaneel. Veel geurkaarsen vind ik vaak nep ruiken, een beetje zo'n net niet luchtje, bij deze kaars is dat absoluut niet het geval. Hij ruikt natuurlijk en het is ook niet zo dat als je de ruimte in komt dat je gelijk bedwelmt onder een lucht van appel en kaneel. Dit is echt een kaars die ik opnieuw en opnieuw kan blijven kopen, zo lekker ruikt die!

Deze maand kreeg ik deze mooie lipstick van Erik. Het is de kleur Damson van het merk W7. Het is een matte lipstick, persoonlijk vind ik dat altijd erg mooi, helaas draagt het vaak wat minder comfortabel. Het is het een of het ander, je kan niet alles hebben. Zelf draag ik deze lipstick wel met een lip potlood er onder om er voor te zorgen dat die iets minder matt aanvoelt op m'n lippen. 

Deze heerlijke trui is eigenlijk van Erik, maar deze trui heb ik de afgelopen maand wel veel aangehad. Hij is heerlijk warm en zacht van binnen. De trui komt van de New Yorker en is al een aantal jaar terug gekocht maar ziet er nog steeds netjes uit. Hij is lekker warm en ik kan er heerlijk in weg kruipen zo groot is die voor me. 

Qua gezichtsverzorging staat de Tea Tree skin clearing foaming cleanser boven aan in mijn favorieten lijstje. Dit product gebruik ik in sommige periodes heel veel en dan weer een aantal weken niet. Het fijne aan deze cleanser, is dat het een foaming cleanser is. Hij schuimt dus al op je hand zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Verder maakt hij mijn huid weer rustig en voelt je huid na gebruik lekker zacht aan.


Mijn laatste favoriet van deze maand is mijn zelf gemaakte sjaal. Ik heb deze sjaal gemaakt door middel van Loom knitting. Dit is een soort breien met een breirek, het lijkt een beetje op punniken, als jullie het leuk vinden om hier meer over te weten, laat dit dan weten in de reacties. Deze sjaal is lekker warm en precies goed qua lengte. 

Zou je zo'n soort artikel maandelijks willen zien, laat het me dan weten in de reacties!

Liefs,
Elleke

2 opmerkingen :