maandag 30 september 2013

TAG: First Things

Hee lieve lezers, 

Vandaag een TAG, mijn aller eerste tag oeeehhh, spannend ;)  
Deze tag gaat over dingen die je voor het eerst doet. Eerste ding dat je doet als je ‘s ochtends wakker wordt
Op mijn IPhone kijken. ow zo erg dat ik dit op moet schrijven maar het is toch wel zo, als eerst kijk ik op whatsApp, facebook en twitter. Als ik dat gedaan heb dan kijk ik meestal nog even naar/ luister ik naar wat ik die nacht gezegd heb. Dat is elke nacht wel wat, erg grappig om het terug te horen. 
Eerste ding dat je doet als je naar de sportschool gaat.
Om heel eerlijk te zijn, heb ik de binnenkant van een sportschool nog nooit gezien.  Ik doe eigenlijk niks aan sport, ik fiets naar school, laat heel af en toe de hond uit en ik ren naar de trein. Maar dat is ook alles.
Eerste ding dat je doet als je thuiskomt van je werk of school.
Mijn lieve hondje aan halen, daarna wat drinken pakken en dan een heerlijk joggingsbroek en trui aan doen. Uit school probeer ik altijd gelijk mijn huiswerk te maken omdat het er anders niet van komt ;)
Eerste auto.
Ik heb mijn rijbewijs nog niet, ben er nog geeneens aan begonnen haha.
Eerste ongeluk/verkeersovertreding.
Gelukkig heb ik nog nooit een ongeluk gehad! Verkeersovertredingen heb ik wel eens gedaan maar dan gaat het over op de step fietsen en door oranje fietsen. Veder ben ik heel braaf, eigenlijk ben ik veel te bang dat er wat gebeurt ;)
Eerste ding dat je wilde worden als je later groot was.
Ik was een kind dat heel veel leuk vond, zou wilden ik een tijdje dierenarts assistenten worden of tandarts assistenten en allemaal dat soort dingen, gelukkig heb ik daar niet voor gekozen want ik ik kan niet tegen bloed. Er is ook nog een tijdje geweest dat ik graag in bloemist wilden worden. Uiteindelijk ben ik onderwijsassistenten gaan doen en heb ik het erg naar mijn zin!
Eerste keus qua drinken.
Cola met weinig prik, ik vindt cola echt heel vies als de fles net open is. Het liefst laat ik dan mijn cola een kwartier staan tot de prik er redelijk uit is. 
Eerste keus dessert.
chocolademousse! sowieso!
Eerste liedje dat in je opkomt.
Last christmas, Haha het is nog september, maar ik hoor het liedje op tv.
Eerste grote aankoop.
Mijn laptop, klik hier om te zien welke laptop.
Eerste baantje.
In de bloemenwinkel, heel erg gezellig! Ik ben toen gestopt om me helemaal te concentreren op mijn examens. Ik werkte toen namelijk 12 uur per week, erg veel als je ook nog school er naast hebt.
Eerste keer in het vliegtuig.
zomer 2012, voor de eerste keer naar Roemeni├ź. Dat was ook mijn aller eerste keer vliegen, en spannend dat ik het vond. 

Zo dat waren ze, ik vond het erg leuk om te doen! 
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om wat meer over mij te weten te komen! 
Hopelijk vinden jullie het leuk als ik vaker een tag doe. 

Keep Smiling

-xxx-

1 opmerking :