vrijdag 1 mei 2015

♡ Spam je blog

Hello vakantie, wat fijn dat je er weer bent, en wat fijn dat je bijna twee weken mag blijven! Gelukkig weet ik wel raad met alle vrije tijd die je mij geeft! Heerlijk twee dagen naar Antwerpen, leuke dingen doen met vriendinnen, autorijlessen en leren voor mijn theorie. Genoeg te doen dus, gelukkig heb ik ook nog de avonden! Deze zijn nog redelijk leeg, om deze avonden te vullen ben ik benieuwd naar jullie bezigheden en jullie blogs/ YouTube kanalen.  Jullie raden het denk ik al..... je mag reclame maken voor je eigen blog en/of YouTube kanaal! Stel jezelf even voor en vertel wat voor een soort blog je hebt, en dan vul ik mijn avonden met nieuwe blogs ontdekken. Wie weet kijkt er misschien nog iemand naar je blog door dat je hier je link hebt achter gelaten. Ik ben benieuwd!

Liefs,
Elleke

9 opmerkingen :

  1. Ik zag dat je een berichtje bij mij had achter gelaten en zag meteen dat je vandaag een 'spam your blog' hebt, super! Jij kent mijn blog inmiddels dus al, maar je andere volgers misschien niet, dus kom kijken op MinkeMaria.nl voor een creatieve blog voor meiden die houden van fashion, food en fun.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kende jou blog inderdaad al een beetje, eerste keer dat ik op jou blog kwam liet ik gelijk een berichtje achter :) Erg leuke blog heb je! Het ziet er ontzettend vrolijk uit!

      Liefs,

      Verwijderen
  2. Supeerr leuk dat we mogen spammen, ik heb een lifestyle, beauty en fashion blog en blog ongeveer 3 keer per week en ik vind het echt super leuk. Ik zou het heel leuk vinden als je een kijkje zou nemen haha.

    Liefs,
    www.colourfizz.nl

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Quinty,
      jou blog kwam me heel bekent voor en inderdaad was ik jou blog afgelopen week al een keer tegen gekomen. Leuke blog heb je!

      Liefs,

      Verwijderen
  3. Leuk dat het mag, mijn blog heet www.Jennifer-z.blogspot.nl en gaat over beauty lifestyle fashion en nog meer dingen die mij interesseren :)

    Veeel lees.plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wauw Jennifer, wat knap dat jij alles in het Engels doet! Je blog ziet er erg leuk uit, ik ga het zeker vaker lezen, misschien verbeterd mijn Engels dan nog een beetje;)

      Liefs,

      Verwijderen
  4. Oeh leuk! Ik ben Laura, een 20jarige meid uit België! Ik beheer mijn blog 'De Dotties'. Hier blog ik over alles wat ik interessant vind, en hier valt heel regelmatig ook beauty tussen! Liefs Laura xx http://dedotties.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Laura,
      Ik heb even een kijkje genomen op je blog! Wat een leuke blog heb je!
      Ga zo door met bloggen!

      Liefs,
      Elleke

      Verwijderen
  5. Oh hé, wat heerlijk dat je twee weken vakantie hebt! Ik ga dan ook maar meteen een poging wagen om je te vermaken met mijn blog, haha. Ik ben Irma en blog op http://www.tijdomtedromen.nl over eigen voornamelijk allerlei positiviteit. Ik probeer mensen wat eyeopeners mee te geven en soms een zetje in de rug. Mijn eigen mini-stapje naar een positievere wereld -lijkt me fijn!
    Hé, geniet van je vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen