♡ Over mij

Wat leuk dat je nog meer over mij wil weten! Twintig jaar geleden kwam ik samen met mijn tweeling zus op deze wereld. Ik zal jullie alle details van mijn baby, peuter, kleuter en kindertijd besparen en snel verder gaan met wie ik nu ben en waarom ik blog.

Ik luister naar de naam Elleke, maar ook naar alle afkortingen er van. Je zou mij kunnen omschrijven als een enthousiaste, eigenwijze, creatieve, verliefde, dagdromer. Als ik iets leuk vind dan raak ik helemaal enthousiast en kan ik me er helemaal in verdiepen tot dat ik er alles van weet om het vervolgens allemaal weer te vergeten.  Eigenwijs ben ik altijd al geweest en dat valt ook niet meer afteleren, maar dat hoeft van mij ook niet ;)  Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn, dingen maken, m'n kamer opnieuw inrichten, stoeien met HTML codes en ga zo maar veder. Ik ben ontzettend verliefd op mijn lieve verloofde, lees hier het verhaal hoe hij mij ten huwelijk vroeg. Ik ben gek op geitjes, reizen, lachen, mijn verloofde, films/series kijken, fotograferen, YouTube, Pinterest, bloggen, en nog veeeeel meer!

Ongeveer drie jaar geleden begon ik met bloggen, lekker impulsief, oh ja impulsieve acties horen ook wel bij mij. Ik begon met dag verslagen, maar al snel merkte ik dat het niet lukte om elke dag te bloggen en dat het eigenlijk ook helemaal niet zo interessant was. Toen ben ik over gegaan om Do It Yourself, maar om alleen maar Do It Yourself te doen viel ook erg tegen. Daarom bestaat mijn blog nu uit Do It Yourself en lifestyle en ik moet zeggen, dat bevalt me best goed!

Het leukste van bloggen en de reden waarom ik blog is het zelfde. Ik vind het namelijk super leuk om dingen met jullie te delen. Door te gaan bloggen ben ik het schrijven ook steeds leuker gaan vinden, iets wat ik nooit had verwacht vanwege mijn dyslexie. Mijn blog is mijn positieve en creatieve plekje op internet, twee dingen die ik erg graag naar jullie over wil brengen. Iedereen kan creatief zijn, soms heb je een laatste zetje in je rug nodig, en zonder positiviteit wordt alles wel erg deprimerend. Ik moet eerlijk toe geven, dat ik mezelf nog regelmatig betrap op negatief denken. Gelukkig helpt mijn blog me om positiever naar dingen te kijken.

Ik probeer regelmatig artikelen online te zetten maar in de afgelopen drie jaar is dat me nog nooit echt gelukt. Soms komen er heel veel artikelen online en dan hoor je een tijdje niks van me. Ik heb hier meer vragen over gehad en daarom schreef ik dit artikel daar leg ik in uit wat mij tegen houdt om regelmatig te bloggen.

Ik hoop dat je door deze pagina mij iets beter hebt leren kennen. Heb jij vragen over mijn blog of over mij dan kan je altijd een reactie achter laten, mailen of contact op nemen via sociaal media.

Liefs,
Elleke1 opmerking :

  1. Super leuke meid ben je elleke <3!
    Ik lees je blogs ook altijd en dacht das zo leuk om te doen, dat ik ook begonnen ben:)

    Liefsxx

    BeantwoordenVerwijderen